Magyarország, 1181, Budapest, Üllői út 575. +36 (30) 328-0290 iroda@olcsotemetkezes.hu

Kegyeleti Szolgáltatások

- a jelenleg elérhető legkedvezőbb árakon, hogy a lelki megrázkódtatáson túl a lehető legkevésbé legyen (még anyagilag is) megterhelő a gyászoló családtagok számára a hozzátartozó elvesztése.

Keressen minket

Olcsó temetkezés - Bemutatkozás

Cégünk és az Ön által most látogatott honlap azért jött létre, hogy azoknak segítsünk, akik a családjukban történt haláleset miatt segítségre szorulnak.

Olyan minőségi szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amely teljeskörűen lefedi a temetkezés során felmerülő legkülönfélébb igényeket, mindezt a jelenleg elérhető legkedvezőbb áron, hogy a lelki megrázkódtatáson túl a lehető legkevésbé legyen anyagilag megterhelő a túlélő családtagok számára a hozzátartozó elvesztése.

Fő célunkat, a lehető legkedvezőbb árakat úgy kívánjuk elérni, hogy az a szolgáltatás minőségét ne befolyásolja.

Munkatársaink, partnereink egytől-egyig megbízható, kiválóan felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező személyek, akik kellő empátiával és kimagasló tudással állnak e nehéz időkben a túlélő családtagok mellé.

A minőségbiztosításban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a temetkezési tevékenység szinte teljes folyamatában saját alkalmazottaink és kipróbált, kiváló referenciával rendelkező partnereink végezzék a tevékenységet!