Magyarország, 1181, Budapest, Üllői út 575. +36 (30) 328-0290 iroda@olcsotemetkezes.hu

Szolgáltatásaink

Elegáns és mégis olcsó temetkezés

 |

A temetkezés során számtalan, a legkülönfélébb igényekkel találkozunk. Célunk, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni, magas minőséggel, ugyanakkor alacsony árak mellett.

Az alább felsorolt szolgáltatásokon kívül speciális igényekkel is fordulhatnak hozzánk bizalommal, munkatársaink mindent el fognak követni annak érdekében, hogy a hozzátartozójától vett búcsú mindenben megfeleljen a család akaratának.

- Koporsós temetés

Az egyik leghagyományosabb módja a temetkezésnek a koporsós temetés. Az egyre fejlődő és változatosabb temetkezési szertartások mellett, valószínűleg tradícionális szépsége miatt, sikerült megtartania széles körben való elterjedtségét.

- Urnás temetés

Az egyik legtöbbször igénybe vett temetkezési szertartás az urnás temetés. Főleg a városokban egyre elterjedtebb, hiszen sokkal egyszerűbb és mégis elegáns és méltó módja az elhunytak elhelyezésének.

- Hamvak szórása

A hamvak szórása (templomban, hajóról, egyéb helyszíneken) megrázó szépsége miatt egyre szélesebb körben elterjedő módja az elhunytaktól való búcsúnak. Ez a fajta szertartás személyes és bensőséges hangulatú, méltő lehetőség a búcsúzásra.

- Hamvak templomi elhelyezése

Urnás temetés esetén rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre a hamvak elhelyezésére. Az egyik leghagyományosabb megoldás a hamvak templomban való elhelyezése. A megszentelt környezetben való elehelyezés garantálja, hogy a hamvak a lehető legméltóbb helyen fognak pihenni.

- Hamvak templomi szórása

A hamvasztásos temetés után a hamvak elhelyezésére több mód is a rendelkezésünkre áll. A templomi osszáriumban való elhelyezés megrázó szépsége miatt egyre szélesebb körben terjed el. A templomban való szórás biztosítja, hogy méltó módon nyugodjanak az elhunytak.

- Hamvak hajóról történő szórása

A hamvak elhelyezésének egy különlegesebb módja a hajóról történő szórás. Még személyesebb módja lehet ez a búcsúnak, ha esetleg az elhunyt hobbijához, kedvenc időtöltéséhez hozzátartozott, de természetesen mindenképpen bensőséges és elegáns szertartás.

- Hamvak hazavitele

Hamvasztás esetén lehetőségünk nyílik arra is, hogy a hamvakat haza vigyük, otthon helyezzük el. Valószínűleg ez a legszemélyesebb és legérzelmesebb módja a hamvak elhelyezésének, hiszen ez által elhunyt szeretteink mindig a közelünkben lesznek.

- Gyászjelentés készítés

Egy sajnálatos módon bekövetkező halálesetről az ízléses, elegáns gyászjelentések segítségével kíméletes módon tájékoztatni tudjuk az elhunyt barátait, ismerőseit, hogy pontosan hol és mikor kísérhetik végső útjára elhunyt szerettüket.

- Egyéb speciális kérések

- Vidékre és vidékről történő szállítása az elhunytaknak

Cégünk segítségével lehetőség van az elhunytak szállításra az ország egész területén. Vidékre és vidékről való szállítást is vállalunk, így garantáljuk, hogy az elhunyt az őt megillető helyen fog nyugodni.

- Külföldről és külföldre történő szállítása az elhunytaknak

Az ország területén kívülre, külföldre is lehetőség van az elhunytak elszállítására, illetve külföldről való hazaszállítás is lehetséges, így az elhunyt biztos, hogy a kéréseknek megfelelően méltó helyén fog nyugodni.

- Speciális kiegészítő szolgáltatások:

  • Egyházi búcsúztatás /bármilyen vallású/

  • Polgári búcsúztatás

  • Prózai, zenei művészeti szolgáltatások

  • Fotózás

  • Egyéb speciális kérések