Magyarország, 1181, Budapest, Üllői út 575. +36 (30) 328-0290 iroda@olcsotemetkezes.hu

Teendők

Hasznos információk

 |

Mi a teendő ha haláleset történt?

A temetkezéssel kapcsolatos ügyek intézését próbáljuk a család válláról már az első pillanatoktól kezdve levenni. Lakáson, kórházból elhunyt személyeket elszállítását a család kérésének megfelelően, a kért helyre (temetőbe, krematóriumba) végezzük, mind Pesten, mind vidéken illetve külföldön is. Természetesen a hamvak szállítását a krematóriumból a kért temetőbe, templomba szintén intézzük.

Adminisztrációs ügyintézés

Vállaljuk az elhunyt anyakönyveztetését, szükség esetén tisztiorvosi engedélyek beszerzését, születési- illetve házassági anyakönyvi kivonatok beszerzését (mind Budapestről, mind vidékről), sírhelyek (urnafülkék) egyeztetését a kívánt budapesti temetővel.

A fentiek mellett még többek között vállaljuk polgári temetés búcsúztatójának megszervezését is, valamint koszorúk megrendelését (katalógusból), kiszállítását a temetőbe.

A temetéshez szükséges koporsók, urnák, koszorúk, és egyéb tárgyak beszerzését, megrendelését is elintézzük.

Önnek nincs más dolga, mint kapcsolatok menüpontban található irodáink valamelyikébe befárad és ott munkatársaink teljes körű felvilágosítással segítik az Ön döntését.

Haláleset anyakönyvezéséhez szükséges iratok:

- halotti vizsgálati bizonyítvány,

- az elhunyt személyi igazolványa,

- születési anyakönyvi kivonata,

- házas családi állapot esetén a házassági anyakönyvi kivonat özvegy családi állapot esetén az elhunyt házastárs halotti anyakönyvi kivonata

- elvált családi állapot esetén a jogerős bontóítélet (Ha ez nem áll rendelkezésre, az ügyfélnek kell kérni – ahol a házasságot kötötték –, egy záradékolt házassági kivonatot, amely tartalmazza a válás tényét.)

- az elhunyt érvényes jogosítványa és útlevele